Tvarohový koláč s rebarborou, mátou a kokosem

Recept na lahodný koláč pro Freshbedýnky připravila Martina z blogu Vařeniště.cz.

kategorie: Dezerty

Příprava

1

Ze surovin na korpus zpracujte rychle těsto, zabalte do fólie a vložte na 2 hodiny do lednice.

2

Pak rozválejte na plát silný 0,5 cm a vyložte jím koláčovou formu. Propíchněte dno párkrát vidličkou. Vyložte alobalem a vysypejte hrachem. Vložte do trouby vyhřáté na 180°C a pečte 10 minut. Pak alobal s luštěninami odstraňte a pečte dalších 7 minut.

3

Tvaroh rozšlehejte s vejci, mátou, kokosem a cukrem. Do předpečeného korpusu náplň rovnoměrně rozetřete. Ozdobte rebarborou. Vložte do trouby, ztlumte ji na 160 °C a pečte 40 minut.