Rustikální losos na medu

 Losos pečený s fenyklem a jablkem vám učaruje na první ochutnání. 

 

Univerzální recepty pro děti a dospělé, abyste nemuseli vařit pro každého zvlášť, pro vás pŕipravuje Daniela z ivf_mama_from_prague.

kategorie: Hlavní jídla
štítky: , , , ,
počet porcí: 2
doba přípravy: 50 minut

Příprava

1

Troubu předehřejte na 200° C

2

Fenykl nakrájejte na měsíčky a povařte 10 minut v osolené vodě, Sceďte

3

Lososa osolte a opepřete. Jablko si očistěte a nakrájejte na měsíčky

4

Jablko s fenyklem naskládejte do pekáčku. Pokapejte olivovým olejem, medem, citrónem, osolte a opepřete. Promíchejte

5

Navrch poklaďte plátky lososa

 

6

Pečte 20-30minut