Fresh recepty - Snídaně
Parmezánový chléb ve vejci se špenátem a chřestem
Takhle podle nás vypadá pohodová víkendová snídaně.
Příprava
Na dva krajíce chlebu vyjde cca jedno vejce
Na jedno vejce přijde cca jedna čajová lžička strouhaného parmezánu.
Nastrouhejte parmezán a spolu s vejci rozšlehejte vidličkou
Namáčejte do této směsi krajíce chleba, nechte chvilku nasáknout a na oleji pomalu chlebíky usmažte.
Během smažení oloupejte chřest
Nakrájejte ho na libovolné kusy a ve vařící vodě jej vařte asi dvě minuty a sceďte.
Na zálivku vidličkou důkladně prošlehejte olivový olej, hořčici, ocet, sůl a trošku pepře.
Omyjte a osušte baby špenát.
Hotové chleby podávejte s připraveným špenátem a chřestem
Pokapejte zálivkou a dozdobte hoblinami parmezánu.