Parmezánový chléb ve vejci se špenátem a chřestem

Takhle podle nás vypadá pohodová víkendová snídaně.

kategorie: Snídaně

Příprava

1

Na dva krajíce chlebu vyjde cca jedno vejce

2

Na jedno vejce přijde cca jedna čajová lžička strouhaného parmezánu.

3

Nastrouhejte parmezán a spolu s vejci rozšlehejte vidličkou

4

Namáčejte do této směsi krajíce chleba, nechte chvilku nasáknout a na oleji pomalu chlebíky usmažte.

5

Během smažení oloupejte chřest

6

Nakrájejte ho na libovolné kusy a ve vařící vodě jej vařte asi dvě minuty a sceďte.

7

Na zálivku vidličkou důkladně prošlehejte olivový olej, hořčici, ocet, sůl a trošku pepře.

8

Omyjte a osušte baby špenát.

9

Hotové chleby podávejte s připraveným špenátem a chřestem

10

Pokapejte zálivkou a dozdobte hoblinami parmezánu.