Pad Thai

Milujete thajskou specialitu Pad Thai a rádi byste si ji dopřáli častěji? Uvařte si Pad Thai sami doma, není to vůbec náročné! Potřebujete jen pár základních ingrediencí a spoustu zeleniny.

Návod jak na to pro vás připravila Veronika, autorka food blogu plného jednoduchých a výborných receptů –  MySimpleDish.

kategorie: Hlavní jídla
počet porcí: 3
doba přípravy: 45 minut

Příprava

1

Jako první si uvařte nudle podle instrukcí na obalu

2

Mezi tím si nakrájejte mrkev a pórek na nudličky, červenou cibuli na půlkolečka, jarní cibulku na kolečka a maso na kousky. Dále si pak připravte na co nejjemněji nasekaný česnek a zázvor, můžete si pomoci mixérem

3

Na pánvi rozpalte olej, na kterém usmažte maso. Poté k masu rozklepněte vejce a také osmažte

4

Přidejte červenou cibuli, mrkev a česnek se zázvorem

5

Do pánve nasypte uvařené a scezené nudle a vše dochuťte rybí a sójovou omáčkou a také cukrem

6

Nakonec přidejte pórek a jarní cibulku a vše spolu důkladně promíchejte

7

Hotovou porci pak zdobte nasekanými arašídy, případně koriandrem (pokud máte rádi) anebo i chilli papričkou. Přidejte také limetku na zakápnutí