Jáhlová kaše se skořicí a ovocem

Jednoduchá jáhlová kaše vás zahřeje i zasytí. Změnou ovoce a oříšků vykouzlíte vždy novou chuť vhodnou pro dané roční období.

Za inspiraci děkujeme Linh Nguyen, která od nás získává receptovou knihu.

✨SOUTĚŽ O KNIHU NAŠE KAŠE ✨Pošlete nám recept se slanou nebo sladkou kaší v hlavní roli! 😍 Dva nejlepší, jeden slaný a…

Zveřejnil(a) Fresh bedýnky dne Čtvrtek 28. listopadu 2019

kategorie: Dezerty, Snídaně
počet porcí: 2
doba přípravy: 15 minut

Příprava

1

Jáhly propláchněte a dejte vařit s vodou 1:2. Vařte pod pokličkou na mírném ohni bez míchání

 

2

Mezitím na pánvičce opražte ořechy nasucho. (Ideální je ořechy předem na noc namočit.)

3

Do hotových jáhel přimíchejte skořici, opražené oříšky, případně doslaďte medem

V zimě použijte sušené ovoce anebo hrušky, jablka, prohřáté mražené ovoce…

V létě zkuste bobulové ovoce, meruňky, mango…

Tip

Naše doporučení

Nastrouhejte navrch trochu hořké čokolády