Deset z deseti babiček se shoduje: dobrý hovězí vývar je silnější než aspirin. Jeho vůně má široký radius a díky prokázaným léčebným vlastnostem se dá použít i v aromaterapii. Gastronomická maturita pro seriózní vaření. Doporučujeme do seriózních omáček, do guláše, k dušení žebírek, líček, zvěřiny a podobně geniálních záležitostí nebo s kořenovou zeleninou a játrovými knedlíčky. Bez chemie, bez soli, bez lepku, ušetřený čas: 8 hodin.
Konečně poctivě a pečlivě tažený přírodní hovězí vývar z farmářských surovin od dvou bratří Jardy a Honzy Váchových. Receptura vznikla ve spolupráci s nejslavnějšími kuchařkami všech dob – babičkami. Hovězí Konečně vývar je ryzí přírodní síla, získaná tažením hovězích žeber a morkových kostí po dobu 12 hodin. Několika generacemi ověřený přírodní spravovák, který postaví na nohy, když je třeba. Hovězí vývar je prostě základem poctivé kuchyně, navíc s blahodárnými účinky pro naše zdraví.
Ať už hovězí vývar pijete k snídani, nebo z něj vaříte guláš, dusíte s ním maso či jím podléváte zvěřinu, když ho máte v lednici, nemusíte se bát, že by doma někdy měli hlad.
Jarda a Honza doporučují hovězí vývar:
JAK DLOUHO KONEČNĚ VÝVAR VYDRŽÍ?
Výdrž máme, musí se ale trénovat! Vývary v lednici můžete uchovat až 90 dní od data výroby. Po otevření sklenice mají životnost zkrácenou na 24 hodin. Když se vyhnete tomu, aby se do vývarů cokoliv namáčelo, a při zavírání upevníte víko pořádně, vývar vám vydrží klidně o dva dny déle.
SKLADOVÁNÍ
Vývary jsou zavařené pasterizací – tradiční metodou našich babiček, při které nejsou potřeba žádné konzervanty ani umělé přísady. Proto skladujte Konečně vývary v chladu do 8 °C.
Název | na 100 ml | na porci 450 ml |
---|---|---|
Energie | 88 kJ | 395 kJ |
Energie | 21 kcal | 94.5 kcal |
Bílkoviny | 1 g | 4.5 g |