Selský jogurt z kravského mléka s kulturou BiFi - probiotickou kulturou, která velmi příznivě působí na střevní mikroflóru.
MLÉKO, MLÉČNÁ bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium BB12, Lactobacillus acidophilus LA5 (106/ g).
Farma sídlící na Tepelské náhorní plošině. Jejich výrobky jsou vyráběny z mléka výběrové kvality. Z mléka nic neodebírají ani mu nic nepřidávají. Samo o sobě je bílým zlatem, které nám dávají krávy z okolních pastvin v jedné z nejčistších krajin republiky.
Název |
na 100 g |
Energie |
264
kJ
|
Energie |
63
kcal
|
Tuky |
3.8
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
2.1
g
|
Sacharidy |
3.8
g
|
Cukry v sacharidech |
3.5
g
|
Bílkoviny |
3.5
g
|
Sůl |
0.1
g
|