Bio vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáváme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jim koláče, palačinky nebo kaše. Na posypání moučníků smícháme obsah sáčku se 7-mi lžícemi moučkového cukru. Navíc oproti umělému vanilinovému cukru máte jistotu, že máte v kuchyni kvalitní surovinu!
Bio třtinový cukr, bio vanilka mletá 1,5 %. Skladujte v suchu.
Může obsahovat stopy lepku, mléka, vajec.
Některé české podniky patří ve svém oboru k nejstarším v Evropě. K těmto podnikům se řadí i ryze český potravinářský a škrobárenský výrobce firma Amylon, a.s. Tradice firmy sahá až do roku 1891, ale samotný vznik firmy Amylon, a.s. se datuje k roku 1912. V roce 2012 tedy oslavila firma neuvěřitelných 100 let na trhu. Chtějí svým zákazníkům nabídnout a na trhu prosadit kvalitní produkty v době, kdy je trh všemožnými produkty rychlé kuchyně ze zahraničí doslova přesycen, a proto se soustředí na českého zákazníka a na tradiční české pokrmy.
Název |
na 100 g |
na porci 20 g |
Energie |
1665
kJ
|
333
kJ
|
Energie |
398
kcal
|
79.59
kcal
|
Sacharidy |
99
g
|
19.8
g
|
Cukry v sacharidech |
98
g
|
19.6
g
|