Zdravé křupání pro děti i dospělé a navíc vhodné i pro celiaky.
Špaldová celozrnná mouka* 93%, voda, řepkový olej*, droždí*, jedlá sůl, třtinový cukr*, kypřící látka (uhličitan sodný) * z ekologického zemědělství.
Příběh společnosti Koldokol začal v roce 2007 na okraji malé obce v Bílých Karpatech v pronajatém domku s 3 ha přilehlých pozemků. V hlavách zakladatelů Hany a Libora se zrodila myšlenka produkovat bio džemy přímo z ovoce pocházejícího z přilehlého ekologického ovocného sadu bez použití cukru. Vznikla tak Bioláda s originální recepturou, která je doslazována jablečným koncentrátem a zahuštěna výtažky z mořských řas. Postupně se sortiment BIO produktů společnosti rozšiřoval a dnes zahrnuje například i čajové směsi z bylinek a ledové nápoje a sirupy bez přidaného cukru.
Název |
na 100 g |
Energie |
1648
kJ
|
Energie |
394
kcal
|
Tuky |
6.25
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
2.06
g
|
Sacharidy |
67.4
g
|
Cukry v sacharidech |
3.97
g
|
Vláknina |
6.1
g
|
Bílkoviny |
14
g
|
Sůl |
2.15
g
|