Přihlášení | Registrace | English
BIO skořicový cukr

BIO skořicový cukr 20 g

9 
-
+
Výrobce:
Amylon
Země původu:
Belgie
Energie
288 kJ
3.4 %
Sacharidy
17.2 g
6.3 %

Voňavý skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a dochucení moučníků, kompotů, kávy, svařeného vína, na posypání koláčů a krupicové kaše.

Bio třtinový cukr, bio mletá skořice 14 %. Skladujte v suchu.
Může obsahovat stopy lepku, méka a vajec.
Některé české podniky patří ve svém oboru k nejstarším v Evropě. K těmto podnikům se řadí i ryze český potravinářský a škrobárenský výrobce firma Amylon, a.s. Tradice firmy sahá až do roku 1891, ale samotný vznik firmy Amylon, a.s. se datuje k roku 1912. V roce 2012 tedy oslavila firma neuvěřitelných 100 let na trhu. Chtějí svým zákazníkům nabídnout a na trhu prosadit kvalitní produkty v době, kdy je trh všemožnými produkty rychlé kuchyně ze zahraničí doslova přesycen, a proto se soustředí na českého zákazníka a na tradiční české pokrmy. 
Název na 100 g na porci 20 g
Energie 1439 kJ 288 kJ
Energie 344 kcal 68.8 kcal
Sacharidy 86 g 17.2 g
Cukry v sacharidech 86 g 17.2 g
Zpět na začátek