Přihlášení | Registrace | English
BIO Kypřící prášek z vinného kamene

BIO Kypřící prášek z vinného kamene 150 g

54 
-
+
Výrobce:
Bio nebio
Země původu:
Česká republika

Bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen (jehož krystalky najdete v sudech od vína), běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob. Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i při přípravě bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovin použijeme 3 lžičky (17 g) prášku. Kypřící prášek z jedlé sody a vinného kamene má tendenci začít kypřit (rozkládat se) již při pokojové teplotě. Doporučujeme proto těsto vkládat do trouby a péci co nejdříve po zapracování kypřícího prášku. To se týká hlavně řidších třených těst.

Regulátor kyselosti vinný kámen neboli hydrogenvinan draselný, kypřící látka jedlá soda neboli hydrogenuhličitan sodný a bio kukuřičný škrob. Skladujte v suchu.
Cílem firmy Bio nebio s.r.o. je dodávat na český trh hlavně potraviny, které zde chybí, nejsou k dostání ve vyhovující kvalitě nebo je jich málo, a jsou proto drahé. Snaží se vyhledávat ty nejlepší dodavatele těch nejkvalitnějších výrobků.
Zpět na začátek