Přihlášení | Registrace | English
BIO Hovězí kližka Mitrov

BIO Hovězí kližka Mitrov

154,50 
309  za kg
-
+
Výrobce:
Statek Mitrov
Země původu:
Česká republika

Beef shin is rich in collagen and therefore we recommend you to boil it slowly to get the best out of it. Also roasting slowly works great. Just remember - the key word is „slowly“.

Hovězí kližka (spodní partie končetin).
Dobytek Statku Mitrov se pase na loukách, pastvinách a polích Vysočiny. Půda je ošetřovaná mechanicky bez chemikálií, díky čemu maso neobsahuje škodlivé látky (například glysofát, používaný na hubení plevele). Po porážce maso plemene Angus zraje při teplotě kolem 1,5 °C minimálně 3 týdny, poté se bourá a vakuově balí. To vše pod absolutní kontrolou statkářů - přímo v objektu Mitrovského dvora. Výsledkem je vynikající kvalita vyzrálého masa a díky propracovanému systému také 100% dohledatelnost informací o zvířeti.
Zpět na začátek